Rareş Mănescu: Ideal ar fi să iasă cât mai multă lume la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL pentru Primăria sectorului 6, Rareş Mănescu, le-a cerut locuitorilor sectorului să iasă într-un număr cât mai mare la vot pentru ca lucrurile să fie mai bune pentru ei.

"Ideal ar fi ca astăzi să iasă cât mai multă lume la vot, să ne exercităm dreptul la vot şi cred eu că dacă o vom face lucrurile vor decurge aşa cum ne dorim, mai bine pentru locuitorii acestui sector. Vreau să iasă cât mai multă lume la vot şi îi rog să facă acest lucru", a spus Mănescu, duminică, la ieşirea de la vot, potrivit Agerpres.

El a adăugat că în Bucureşti se poate schimba ceva astfel încât oraşul să arate mai bine.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti

Rareş Mănescu a venit la vot împreună cu soţia sa, europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, fiind însoţit şi de senatorul PSD Ecaterina Andronescu şi de ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu.

În timp ce candidatul USL vota la secţia din Drumul Taberei a avut loc un mic incident la care acesta a fost martor. O femeie bolnavă de diabet a avut o criză şi i-a cerut ajutorul. Acesta s-a interesat dacă i s-a dat apă femeii şi dacă a fost chemată ambulanţa să o ducă la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite