Robert Negoiţă a votat pentru schimbare şi o mai bună transparenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL la Primăria sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că a votat pentru schimbare, pentru o mai bună transparenţă şi o mai bună gestionare a banului public.

“Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o mai bună transparenţă şi o mai bună gestionare a banului public, şi pentru mai mult respect pentru oamenii şi cetăţenii sectorului 3 şi din Bucureşti”, a spus Robert Negoiţă.

El a recunoscut că are emoţii, ca urmare a responsabilităţilor care îi revin, dar “are chef de muncă”.

“Emoţii am, datorită faptului că îmi dau seama de responsabilităţile care îmi revin începând de astăzi. E o mare responsabilitate pe care mi-am asumat-o, dar sunt conştient că nu e deloc uşor şi vreau să-mi iau rolul în serios. Am chef de treabă şi de abia aştept să mă apuc de muncă”, a adăugat Robert Negoiţă, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, el a spus că în această noapte va sta la sediul de campanie pentru a urmării numărarea paralelă a voturilor.
“În noaptea asta, avem de muncă, să facem numărarea paralelă, să păzim secţiile de votare, pentru că, aşa cum ştiţi, avem probleme mari cu sectorul 3 la secţiile de vot, cu nereguli”, a încheiat candidatul USL.

Robert Negoiţă a votat la Liceul Industrial “Timpuri Noi”, fiind însoţit de preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, deputatul liberal Eugen Nicolăescu, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite