Nicușor Dan contestă exit-poll-urile realizate de CURS şi IRES

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, se plânge că sondorii CURS și IRES care fac exit poll-uri nu întreabă oamenii dacă au votat şi cu el la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan a precizat că cele două institute nu îi întreabă deschis pe alegători cu cine au votat la Primăria Capitalei, ci îi întreabă pe cine au votat dintre Sorin Oprescu (independent), Silviu Prigoană (PDL) și Horia Mocanu (PPDD).

“CURS a pus candidații în formularele pentru exit-poll într-o ordine care mă dezavantajează. Primul este Sorin Oprescu, apoi este Silviu Prigoană, urmează alți 6 candidați, printre care Irinel Columbeanu, Puiu Iordănescu, Gigi Becali. Eu sunt ultimul pe listă, ceea ce mă dezavantajează. Însă nu este doar asta. CURS și IRES îi întreabă pe oamenii pe cine au votat doar dintre Oprescu, Prigoană și Mocanu”, a declarat Nicușor Dan, potrivit realitatea.net, care citează NewsIn.

El a precizat că nu se află deloc în listele pentru exit-poll-uri la CGMB. “CURS și IRES au omis în sondaje să mă treacă drept candidat la Consiliul General al Municipiulului București”, a explicat Dan, care candiează şi pentru un post de consilier general.

Nicușor Dan a mai declarat că nu a făcut nicio sesizare în acest sens și că încearcă să rezolve problema “direct cu ei”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite