Primarul Neculai Onţanu a votat pentru continuarea programelor de dezvoltare a sectorului 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care candidează la alegerile locale din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a mers la vot încă de la ora 8.00 pentru a-şi exprima opţiunile electorale.

Edilul sectorului 2 a votat la secţia numărul 350 care a fost amenajată în incinta Şcolii generale numărul 50 „Maica Domnului” de pe strada Ion Maiorescu numărul 32 din zona intersecţiei Bucur Obor.

După ce şi-a exprimat opţiunea pe buletinele de vot de la alegerile locale, edilul sectorului 2 a declarat că a votat pentru continuarea în forţă a programelor importante pe care le are în derulare.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite