Politicienii, în cabina de vot. Candidat pentru a doua oară la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu a votat sentimental, pentru Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu a votat, în urmă cu câteva minute, la secţia de votare de la Şcoala Numărul 17, din Capitală.

"E clar că e un vot sentimental, pentru Bucureşti", a declarat el. După experienţa campaniei şi a alegerilor de acum patru ani, emoţiile sunt mai puţine şi Sorin Oprescu este mai liniştit azi, a mărturisit înainte de a intra în secţia de votare.

De asemenea, el a considerat campania electorală din acest an mai civilizată, în comparaţie cu cea din urmă cu patru ani.

Totuşi, emoţiile candidatului la Primăria Generală nu lipsesc: "Sigur că am emoţii, la fel ca şi ceilalţi candidaţi", a adăugat el, invitând bucureştenii să îşi exprime dreptul de a vota, azi.

Contracandidatul său, Irinel Columbeanu, a votat matinal, la ora 7.30. Silviu Prigoană, de asemenea candidat la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, a votat şi el, imediat după deschiderea secţiilor, la Şcoala Nr. 379.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite