A „plouat” cu amenzi şi dosare penale pe mai multe străzi din Bucureşti. Poliţia a verificat zeci de mijloace de transport în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de microbuze şi autocare au fost oprite şi controlate, azi dimineaţă, de poliţie şi reprezentanţii RAR şi ARR, pe mai multe străzi din Capitală.Autorităţile au verificat dacă transportatorii respectă normele de siguranţă a călătorilor.

Oamenii legii au dat zeci de amenzi şi au întocmit câteva dosare penale. Acţiunea s-a desfăşurat pe străzile Calea Griviţei, Fizicienilor, Obor, Berceni, Chitila Şoseaua Pantelimon, Olteniţa, Vitan, Giurgiului, Alexandriei, Bulevardul Iuliu Maniu şi Autogara Militari.

Călătorii mijloacelor de transport spun că situaţiile în care ei plătesc călătoria dar nu primesc bilete, sunt destul de dese. Pe de altă parte oamenii recunosc faptul că aleg mai degrabă să ajungă repede la destinaţie decât să circule în legalitate. Cele mai mari amenzi s-au dat pe şoseaua Berceni, unde doi transportatori au primit sancţiuni de câte 3.000 de lei pentru că nu au tăiat bilete de călătorie persoanelor aflate în mijloacele de transport.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite