Bucureşti: RATB-ul vrea culoar unic pentru a face faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Ghoerghe Aron, a declarat pentru „Adevărul de Seară”că va solicita crearea unei benzi speciale pentru transportul în comun, dacă greva celor de la Metrorex va continua şi mâine.

Toate resursele RATB au fost scoase în stradă astăzi pentru a prelua fluxul de călători, însă traficul a blocat zeci de autobuze între staţii.

„Am dus în stradă toată resursa materială, dar şi umană. Am chemat oamenii de acasă din libere şi aşa se întâmpla tot timpul cât va fi grevă. RATB-ul este pe costuri suplimentare acum, care vor fi recuperată după lămurirea situaţiei”, a declarat Aron.

VIDEO FOTO Haosul din Bucureşti, la minut: trafic îngreunat, oameni nervoşi

El recomandă bucureştenilor să renunţe la maşina personală, pentru a nu îngreuna şi mai mult traficul. „Dacă va fi tot aşa traficul voi solicita înfiinţarea unei benzi unice pentru autobuze”, a completat directorul.

Aron: „Nu-i omorâm pe călători cu controalele!”

Punctele negre de pe harta Capitalei, unde călătorii au aşteptat şi câte 40 de minute până să vină un autobuz au fost: Răzoare, Piaţa Sudului, Lujerului şi haltele, precum Şura Mare. „Avem toţi controlorii în trafic pentru a observa şi a trimite informaţii în dispecerat. Nu-i omorâm pe călători cu controalele”, a mai declarat Gheorghe Aron.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite