Patinoarul din Cişmigiu, deschis până la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii amatori de patinaj se pot distra pe patinoarul din Parcul Cişmigiu, începând de mâine, până la ora 24.00, în fiecare zi de vineri şi sâmbătă. Locuitorii Capitalei vor putea beneficia de acest program prelungit până la sfârşitul anului 2011.

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti anunţă că va organiza şi un program artistic în această perioadă.

Lângă bradul de Crăciun de la intrarea principală a fost amplasată Casa lui Moş Crăciun, unde copiii se vor întâlni cu personajele din poveşti. Ei vor putea să vorbească cu Moşul, să se întâlnească cu spiriduşii lui sau să se urce în sania trasă de reni.

Cârnaţi şi turtă dulce la petrecerile din Cişmigiu

Şi pentru cei mari există activităţi. Adulţii pot vizita Târgul de Crăciun, de unde pot cumpăra icoane şi pânzeturi brodate, costume şi măşti tradiţionale, globuri şi alte ornamente pictate, jucării din lemn şi instrumente muzicale.

De asemenea, şi oferta culinară este specifică acestei perioade. Cei prezenţi pot savura bunătăţi tradiţionale precum cârnaţi, tobă, pastramă, dar şi dulciuri, cum ar fi turtă dulce, cozonacii sau prăjiturile tradiţionale.

Donaţii pentru copiii nevoiaşi

Persoanele care doresc să ajute copiii săraci vor putea să doneze jucării, haine sau  cărţi, pe care micuţii nevoiaşi le vor primi în seara de 23 decembrie, într-un eveniment creat special pe scena de lângă lac.  Campania se va desfăşura sub denumirea „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun…”

Bucureştenii vor avea parte şi de spectacole cu ansambluri de muzică populară, coruri şi grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini şi obiceiuri, artişti consacraţi şi trupe renumite.

Click aici pentru a vedea programul complet din Parcul Cişmigiu, care se va încheia pe 31 decembrie!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite