Bucureşti:Spectacole şi muzică în parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bucureşteni au ieşit în această dimineaţă în parcurile din Capitală, unde au avut parte de spectacole de teatru şi de muzică, datorită evenimentului „Bucureşti-Cartier de Vară”.

În Parcul Sebastian, din cartierul Rahova, câţiva copii împreună cu părinţii şi bunicii au putut vedea, de la ora 10.00, spectacolul “Clovnii”, susţinut de studenţii din anul I de la Facultatea de Actorie a UNATC. 

„Vom veni în fiecare weekend. Sunt spectacole frumoase şi, fiind şi intrare gratuită, ne este mult mai uşor să venim. Au avut o idee bună cu aceste spectacole în parc”, a spus Corina Manole, care venise la spectacol cu fiica ei de 4 ani.

În Parcul Bazilescu, a avut loc azi-dimineaţă un spectacol de folclor.
„Ehe, păi îmi place să ascult muzică, de-asta vin! Îmi place şi acest parc, îmi aduce aminte de perioada când se ţineau spectacole în clădirea Teatrului de Vară. Acum a ajuns în paragină, păcat de el!”, a spus Costel, un pensionar.

Tot astăzi, în parcul Titanii din sectorul 3, Opera Comică pentru Copii a pus în scenă piesa „Mirandolina“.
„Am venit special pentru cea mică. Iniţiativa este interesantă , este o modalitate foarte bună de a-i lua pe copii din faţa televizorului , de la desene animate, iar Teodora, fata mea, este foarte încântată. Cred că spectacolele ar trebui continuate şi după 20 septembrie, atât cât permite vremea“, a declarat Valentina Smarandache, mama unei fetiţe de 5 ani.

Până la 20 septembrie, în fiecare weekend în parcurile Bazilescu, Naţional, Titanii şi Sebastian se vor desfăşura diferite evenimente, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.
Spectacolele se vor ţine de două ori pe zi, unul de la ora 10.00, iar celălalt de la ora 20.00 şi vor fi jucate atât de profesionişti cât şi de studenţi la actorie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite