Peste 1.500 de militari şi poliţişti vor participa la parada dedicată Zilei Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Capitală, vor participa peste 1.500 de cadre din MApN, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază.

Militarii şi tehnica militară aparţinând structurilor din sistemul naţional de apărare şi siguranţă publică sunt aşteptaţi să defileze pe sub Arcul de Triumf începând cu ora 11.00, potrivit Realitatea.net.

Comandantul paradei de 1 Decembrie va fi generalul de brigadă Nicolae Ciucă, comandantul Brigăzii 282 Mecanizată "Unirea Principatelor", unul din cei mai tineri generali ai Armatei României. Generalul Ciucă a fost prezent în toate misiunile externe în care Armata a participat cu trupe, respectiv în teatrele de operaţii din Angola, Kosovo, Bosnia-Herţegovina, Afganistan şi Irak.

Spectatorii care vor veni miercuri în Piaţa Arcului de Triumf vor avea ocazia să admire militari din toate cele trei categorii de forţe ale Armatei, respectiv din Forţele Terestre, Navale şi Aeriene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite