Unde ieşi cu iubita în oraş de 8 martie şi cât te costă. Vezi aici cele mai interesante variante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cină romantică, un spectacol de varietăţi, un concert sau... o noapte nebună la un club? Adevărul te ajută să-i pregăteşti iubitei o seară specială


Restaurante:

Restaurantul Vatra Neamului, un restaurant-muzeu, cu tablouri valoroase pe pereţi, mese din lemn masiv şi jilţuri impunătoare le pregăteşte doamnelor din Bucureşti un spectacol cu trupa Millenium, Pepe şi soprana Operei din Viena, Elena DamirdJean. Felurile de mâncare vor fi tradiţionale româneşti, cu fripturi de păsăret, de porc, cu sarmale moldoveneşti şi păstrăv proaspăt. Preţul este de 220 de lei de persoană şi include băutură la discreţie. Restaurantul este situat în Otopeni pe DN1.

Caru’ cu Bere, vestitul restaurant din inima Bucureştiului vă invită de ziua femeii la o seară romantică plină de surprise. Pe lângă mâncărurile tradiţionale gătite cu dragoste de cei mai pricepuţi bucătari, restaurantul vă asteaptă pe opt martie pentru a lua parte la o seară dedicată femeilor. De la 19:30 cei prezenţi vor putea vedea o reprezentaţie de dansuri populare, apoi, începând cu ora 21:00 o suită de dansuri de societate. Pretul unui meniu variază între 40 şi 110 lei, în funcţie de preferinţe.

Bolta Rece - salonul Imperial, este un restaurant cu adevărat special datorită romantismului emanat de locaţie. Bucătarii de aici au pregătit un meniu deosebit pentru petrecerea din seara de opt martie pentru toate femeile ce vor călca pragul restaurantului. Panoramic Grup vor cânta cover-uri celebre, pline de dragoste, pentru cuplurile ce vor alege această locaţie pentru a sărbători zuia femeii. Pretul unui meniu este de 90 de lei.

Concerte:

Martin Gasselsberger Trio. Green Hours, împreună cu Forumul Cultural Austriac, continuă serile dedicate jazzului de calitate. În seara de opt martie, în clubul de pe Calea Victoriei 120 va avea loc un concert cu totul deosebit, dedicat femeilor. Artiştii austrieci sunt cunoscuţi pentru acuratețea și inventivitatea impresionantă cu care uimesc de fiecare dată audienţa. Ei vor fi pentru prima oară pe o scenă din Bucureşti şi promit iubitorilor de jazz din Bucureşti un show emoţionant. Pianistul Martin Gasselsberger a fost desemnat de către revista „Concerto" drept artisul austriac de jazz al anului 2010. Preţul unui billet este de 15 lei, achitat în avans sau 20 de lei la intrare.

Ştefan Bănică Junior va susţine două concerte extraordinare la Circ&Variete Globus Bucureşti la ora 19:30 şi vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de Ştefan Banică de-a lungul carierei.Concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” aduc o atmosferă cu totul diferită faţă de tradiţionalele concerte de Crăciun susţinute de Ştefan Banică. Spectacolele unplugged se desfăşoară într-un spaţiu neconvenţional, într-un cadru intim, cu accent pe emoţie, caldură, printr-un contact direct al artistului cu publicul. Biletele costă de la 100 de lei (categoria a doua), 120 de lei (categoria întâi) până la 150 de lei pentru VIP.

Holograf va concerta în clubul Triubute, pe 8 martie, la ora 23.00. Se lasă cu muzic live de calitate, dans şi multe cocktailuri speciale. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Clubul Tribute are faima unui loc în care se cântă muzică live şi se petrece sălbatic până dimineaţă.

Petreceri

Doamnele si domnişoarele sunt invitate, joi, 8 martie să-şi scoată din dulap cele mai comode sau sexy ţinute de somn şi să meargă la Club Ramayana pentru cea mai mare petrecere în pijama din Bucureşti. Pentru cupluri, vi s-a pregătit un concurs care vă va spune multe despre relaţia voastră, iar Ana Giurăscu se va ocupa de imaginea voastră, prin intermediul unei şedinte gratuite de machiaj. Ca in fiecare an, Conu' Leonida va bântui în cămaşă de noapte, făcându-vă să vă prăpădiţi de râs.

Old City va oferi de Ziua Femeii, un spectacol de striptease cu trupa Eros Dancers în locaţia pubului din strada Franceză. Începând cu orele 23:00, doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu dansuri lascive şi atmosferă foarte foarte fierbinte de către barbaţii! Domnii nu vor putea intra, petrecerea fiind exclusiv dedicată femeilor.


Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite