9505 şi 9507 non-stop pentru cazuri de violenţă în şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Statisticile realizate pe luna aprilie de firma care asigură paza în şcolile din sectorul 3 arată că au existat o serie de incidente violente şi chiar medicale. Agenţii au gestionat 99 de

Statisticile realizate pe luna aprilie de firma care asigură paza în şcolile din sectorul 3 arată că au existat o serie de incidente violente şi chiar medicale. Agenţii au gestionat 99 de cazuri de violenţă şi 36 medicale.
Două cazuri au avut grad 0 de risc (tâlhării, violenţe, ameninţări cu bombă, elevi luaţi la bătaie de persoane străine, profesori ameninţaţi, consum de droguri). Cele mai multe au fost de gradul 2: elevi care fumau în şcoală, care chiuleau, comportamente verbale necivilizate, atitudini huliganice pe holuri. În incidentele medicale se înscriu şi două cazuri cu grad 0, însemnând că există risc de comă sau deces. Primăria Sectorului 3 asigură paza unităţilor de învăţământ de pe raza sectorului 3, prin colaborare cu firma de pază BGS şi cu Poliţia de Proximitate. Părinţii şi elevii pot sesiza aspecte legate de siguranţa în şcolile de pe raza Capitalei la dispeceratul non-stop 9505/9507. Dispeceratul de monitorizare urmăreşte în permanenţă, prin intermediul aparaturii performante de ultima generaţie, evoluţia şi buna desfăşurare a liniştii publice în şcolile din sectorul 3, precum şi diminuarea infracţionalităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite