Un milion de lei, taxa pentru autorizaţia de liber profesionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să dezvolte activităţi economice în mod independent pot obţine de la primăria pe raza căreia domiciliază autorizaţia de funcţionare. Documentele necesare sunt: cerere-tip,

Cei care doresc să dezvolte activităţi economice în mod independent pot obţine de la primăria pe raza căreia domiciliază autorizaţia de funcţionare.
Documentele necesare sunt: cerere-tip, rezervarea denumirii la Oficiul Registrului Comerţului; certificat de cazier fiscal al persoanei solicitante; copii de pe actele de identitate; certificat medical pentru fiecare membru al asociaţiei familiale din care să rezulte că este apt pentru muncă; declaraţia-tip că îndeplineşte condiţiile de funcţionare în domeniul sanitar, protecţiei mediului, şi reglementările specifice protecţiei consumatorului; copii xerox după acte care dovedesc experienţa profesională. Contravaloarea taxei pentru eliberarea autorizaţiei este de 1.000.000 lei şi se poate achita la orice oficiu poştal din sectorul 2, în baza notei de calcul întocmită de autoritatea locală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite