Bucureşti:Răcoriţi-vă la ştrand la miezul nopţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Ştrandurile Ciurel, Berceni, Giuleşti şi Cara vor fi deschise noaptea toată luna august. Începând de ieri seară, odată cu noul val de caniculă, bucureştenii se pot scălda până dimineaţa.

Dacă ştrandurile Berceni şi Giuleşti şi-au prelungit programul cu două ore, până la 00.00, Ştrandul Ciurel din cartierul Crângaşi va fi deschis non stop, conform Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB). „Punctele de agrement vor putea fi vizitate noaptea, până la 15 august“, a declarat directorul ALPAB, Radu Popa.

Aseară, la ora 19.00, sute de tineri erau încă pe şezlongurile de la Ştrandul Ciurel, bucurându-se de vacanţă. „Toată vara mă voi distra aici. Aici mai vin cu prietenii şi ca să jucăm fotbal, în special noaptea. Preţul pentru închirierea terenului este însă cam piperat. Toată distracţia mă costă aproape 100 de lei pe noapte, dar merită. Mă gândesc că voi începe facultatea şi nu voi mai avea timp să mă distrez cu prietenii, aşa că profit acum cât pot“, a spus Adi Popa, un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce se pregătea să sară în apă. Administratorul Ştrandului Ciurel, Valentin Crumpănă, a spus că în prezent centrul de agrement este vizitat zilnic de aproximativ 1.500 de oameni.

Tenis, fotbal şi cursuri de înot, la ştrand
Bucureştenii îşi pot petrece timpul liber şi la ştrandurile care nu sunt în administraţia primăriei. Astfel, Ştrandul Cara este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 8.00-19.00. Pentru că vremea este favorabilă, bucureştenii beneficiază şi de program în nocturnă. Astfel, ei se pot distra în fiecare noapte, între orele 21.00 şi 3.00. „Avem teren de tenis, de fotbal. De asemenea, organizăm şi cursuri de înot“, a declarat administratorul ştrandului Nelu Cuza.

Cât te costă distracţia
La cele trei ştranduri administrate de ALPAB, biletul pentru adulţi este de 10 lei. Copiii până la şase ani însoţiţi de părinţi beneficiază de gratuitate. Pensionarii şi copiii până la 14 ani plătesc numai 3 lei. Pentru închiriatul unui şezlong, bucureştenii mai scot din buzunar alţi 10 lei. În Ştrandul Ciurel, închiriatul terenului de baschet, de fotbal sau de tenis costă 100 de lei noaptea şi 50 de lei pe timpul zilei. La Ştrandul privat Cara de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu preţul unui bilet de intrare este 10 lei, în cursul săptămânii, şi 15 lei, în weekend. Cei care doresc să vină zilnic pot apela la varianta abonamentului lunar pentru care trebuie să plătească 170 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite