Elevii Şcolii Americane au strâns 10.000 de euro pentru combaterea cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma maratonului caritabil organizat de copiii de la Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti (SAIB) săptămâna trecută au fost donaţi 10.000 de euro ce vor merge către instituţiile de cercetare din ţară care caută un leac împotriva cancerului.

Maratonul Speranţei Terry Fox şi-a propus, şi în acest an, să atragă atenţa asupra importanţei găsirii unei modalităţi de combatere a cancerului. Copiii, părinţii şi simpatizanţii au primit startul din faţa şcolii şi au parcurs un traseu de cinci kilometri. La maraton a participat şi Ambasadorul Statelor Unite, Mark Gittenstein şi cel al Canadei, Philippe Beaulne.

“Suma obținută prin acest eveniment va fi direcționată către centre din București dedicate cercetării și tratării cancerului. (…) În aer a plutit un entuziasm deosebit. Toți de la copii de gradiniță, liceeni, la absolvenți, prieteni și întregul personal au sprijinit acest eveniment al cărui scop de bază era acela de a-i ajuta pe ceilalţi”, a explicat David Ottaviano, directorul SAIB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite