Maia Morgenstern va avea stea pe Walk of Fame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de naştere şi în prezenţa a numeroase celebrităţi din lumea teatrului romanesc, Maia Morgestern va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoaştere şi preţuire. Distincţia este decernată pentru întreaga sa activitate.

Teatrul Metropolis îi invită pe toţi admiratorii actriţei să participle duminică, 1 Mai, la orele 13.00 la aniversarea acesteia.Ceremonia va avea loc în  prezenta celor mai sonore nume din lumea artei româneşti. Aleea Celebrităţilor este situată în Piaţa Timpului din Bucureşti.

" Datoria mea de artist este sa fiu acolo unde arta se întamplă. Aşadar sunt cu totul alaturi de Maia Morgenstern într-o asemenea zi importanta. Destinul şi-a urmat cursul şi poate nu intamplator, Maia, cea care a debutat la varsta de 14 ani pe scena Casei de Cultură Mihai Eminescu, actualmente scena Teatrului Metropolis, se reîntoarce pe aceeaşi scenă cu un nou proiect. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a juca pe scena pe care odinioară a debutat şi deasemenea, este o onoare pentru mine, în calitate de director al Teatrului Metropolis, să-i acordăm o stea pe Aleea  Celebritatilor.",  a declarat actorul George Ivaşcu, Directorul Teatrului Metropolis.

Proiectul Walk of Fame a fost lansat la iniţiativa Teatrului Metropolis şi a Magazinului Cocor, în semn de apreciere şi promovare a  valorilor artistice din Romania.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite