Încep cazările în cămine. Ligile studenţeşti stau cu ochii pe cei care vor să-şi vândă locurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine este prima zi de repartiţie în cămine pentru majoritatea studenţilor de la universităţile particulare. Cum există în continuare un deficit de locuri, reprezentanţii instituţiilor se aşteaptă şi la încercări de vânzare a acestora.

Studenţii care au avut note bune anul universitar trecut îşi pot lua în primire, începând de mâine, locul în cămin. Aceştia merg la secretariatele facultăţilor, primesc repartiţia şi apoi trec pe la căminul respectiv de unde primesc cheia. Potrivit liderilor studenţilor, există în continuare un deficit de locuri în cămine. La Politehnica din Capitală există un deficit de aproximativ 2500 de locuri, dar după ce se face şi supracazare, acesta scade.

La Academia de Studii Economice, în jur de 80% dintre studenţii cu drept de cazare primesc şi un loc în cămin, iar la Universitatea din Bucureşti, rămân pe dinafară în jur de 25% dintre studenţi.

Ca în fiecare an, în această perioadă, liderii studenţilor stau cu ochii pe cei care încearcă să-şi vândă locul în cămin. Aceştia riscă să fie exmatriculaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite