Încă 125 de noi locuri de parcare în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 continuă în această perioadă realizarea de parcaje în patru cartiere mari cu un total de 125 de locuri, pe care le va oferi spre închiriere.

Conducătorii auto care domiciliază în marile ansambluri de blocuri din cartierele Chişinău, Pantelimon, Mihai Bravu şi Tei vor putea să-şi închirieze locuri de parcare pentru autovehiculele proprietate personală.

Până pe 15 iunie vor fi terminate lucrările de amenajare la încă 110 noi locuri de parcare în bulevardul Chişinău numărul 75 – 60 de locuri, în şoseaua Mihai Bravu numărul 4 – 30 de locuri şi în şoseaua Pantelimon numărul 225 – 20 de locuri.

Pe 2 iunie, Primăria Sectorului 2 a finalizat construcţia a încă unei parcări noi în strada Teiul Doamnei numărul 5 unde a amenajat un număr de 15 locuri care au fost oferite spre închiriere bucureştenilor din zona limitrofă acesteia.

În perioada următoare, Primăria Sectorului 2 va identifica noi terenuri libere în marile ansambluri de locuinţe pe care le va amenaja ca parcări de reşedinţă pentru locuitorii Capitalei, astfel încât aceştia să-şi poată gara autovehiculele în condiţii de siguranţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite