Bucureşti: A căzut de la etajul cinci în puţul liftului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a căzut în gol de la etajul cinci, în puţul liftului. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, în cartierul Colentina.

Iuliana N. Păun (Constantin), în vârstă de 24 de ani, a vrut să păşească în cabină, dar nu a observant că aceasta rămăsese la parter. Vecinii au sunat repede la 112. Echipele de salvare au reuşit s-o ridice din puţul liftului.

Starea pacientei, extrem de gravă
Fata a fost transportată de urgenţă la spital cu multiple traumatisme. „S-a făcut cercetarea la locul producerii accidentului. Urmează să fie audiate victima şi cei de la Deranjamente Lifturi pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul“, a declarat, azi-dimineaţă, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Reprezentantul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că tânăra este în stare extrem de gravă şi că medicii sunt rezevaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. „Pacienta a fost adusă cu leziuni ale organelor interne şi cu o hemoragie masivă“, a explicat Opriţa

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite