Lapte praf gratuit pentru bebeluşii din sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Primăriei Sector 4 a demarat acţiunea de distribuire gratuită a celor 1.500 de cutii de lapte praf pentru nou-născuţii cu vârsta cuprinsă între 0 – 1 an, conform programului derulat de Ministerul Sănătăţii..

Laptele praf va fi distribuit celor 269 de bebeluşi, înscrişi în evidenţele Direcţiei, cantitatea maximă de lapte praf distribuită lunar pentru un sugar fiind de 5 cutii, cu precizarea că laptele praf nu se va acorda retroactiv, se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 4 al Capitalei.

Pentru ridicarea cantităţii de lapte praf, sunt necesare următoarele documente: reţeta datată pe luna în curs, eliberată de medicul de familie a copilului cu diagnosticul „alimentaţie artificială adaos la cea naturală incompletă”; certificatul de naştere şi datele copilului; datele părintelui care ridică laptele praf şi C.I. a acestuia, precum şi semnătura lui în lista de evidenţă primită de la Direcţia de Sănătate Publică.

În Sectorul 4, laptele praf se distribuie la sediul Complexului "Sfântul Spiridon", situat pe Aleea Ciceu nr. 12, programul de lucru fiind: luni şi marţi, în intervalul orar 8.00 -16.30, miercuri şi joi, între orele 8.00 – 18.00, iar vineri de la orele 8.00 la orele 13.00. În ultima zi a lunii, laptele se va distribui până la orele 12.00, iar în prima zi a lunii Centrul va fi închis.

Pentru a obţine informaţii suplimentare, persoanele interesate pot apela 0372/71.51.15.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite