A început ridicarea maşinilor parcate ilegal în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de autoturisme parcate neregulamentar pe raza sectorului 2 au fost ieri mutate de echipele Poliţiei Comunitare şi ale Supercom. Şoferii indisciplinaţi vor fi scutiţi însă de plata

Peste 20 de autoturisme parcate neregulamentar pe raza sectorului 2 au fost ieri mutate de echipele Poliţiei Comunitare şi ale Supercom. Şoferii indisciplinaţi vor fi scutiţi însă de plata taxelor pentru recuperarea maşinii până mâine.

Ridicarea maşinilor a început ieri dimineaţă pe Calea Moşilor şi Şoseaua Colentina. Echipe mixte formate din agenţi ai Poliţiei Rutiere, Poliţiei Comunitare Sector 2 şi angajaţi ai firmei de salubritate S.C. Supercom S.A. au dat amenzi şi au pus pe platformă 14 maşini în doar trei ore.

"Am luat o amendă de 100 de lei şi trei puncte de penalizare, dar unde să parchez, dacă nu sunt locuri?" a comentat Ovidiu, unul dintre şoferii care a ajuns la autoturism înainte ca acesta să-i fie ridicat.

Acţiunea nu a fost lipsită de spectatori, trecătorii amuzându-se de surpriza neplăcută pe care o vor avea şoferii indisciplinaţi. "Ai văzut că a fost nevoie să le salte doar câtorva maşinile, ca restul, până la intersecţia cu Eminescu, să şi le mute singuri?" a observat Eugen Hosu, locuitor pe Calea Moşilor.

Încrezător, şeful Poliţiei Comunitare Sector 2, Dumitru Soare, a promis că după trei luni de astfel de măsuri, nu vom mai vedea maşini parcate neregulamentar pe Moşilor şi Colentina.

Recuperarea maşinii se face la sediul Supercom, din comuna Afumaţi, strada Fabricii nr. 2, unde proprietarul trebuie plătească 440 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite