Un ilfovean spărgea locuinţe ca să-şi poată duce iubita la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece tineri din Afumaţi au fost reţinuţi luni seară după ce au dat mai multe spargeri. Gruprarea a fost înfiinţată de Cătălin Constantin de 24 de ani care avea nevoie de bani pentru a-i satisface iubitei toate capriciile. 


Cătălin Constantin, de 24 de ani din Afumaţi a avut o afacere cu imobiliare care nu a mai mers. Atunci s-a gândit să se reprofileze. "Cu banii luaţi voiam să-mi duc gagica la mare", a spus Cătălin Constantin.

Ca să poată să cheltuiască banii pe care îi avea înainte de criză tânărul şi-a strâns prietenii şi i-a convins să spargă locuinţe. Au început, potrivit probatoriului, cu sculele şi echipamentele mai scumpe din curţile vilelor în construcţie. Apoi şi-au filat vecinii mai avuţi. În timp ce unii îi ţineau de vorbă, ceilalţi răscoleau casa. La sfârşit, au ajuns să se toarne unii pe alţii.

"Problema e că n-am împărţit nici un ban", a spus unul dintre hoţi.

"Cei în cauză au sustras în perioada septembrie – decembrie anul trecut, bunuri în valoare de aproximativ 150.000 de lei. Au vizat în special bani şi unelte electrice folosite pentru construcţie în special noi pe care ulterior le puteau vinde foarte uşor", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Tinerii vor ajunge astăzi în faţa judecătorului care va decide dacă le va emite mandate de arestare preventivă. Ei riscă până la 15 ani de închisoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite