Au înnebunit leii: au mers pe aţă la Galele Circului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SHOW Leii care merg pe frânghie şi papagali care joacă baschet sunt atracţiile celei de-a XI-a Gale a Circului Globus, deschisă ieri la Bucureşti

Sute de copii au împânzit ieri sala de spectacol a Circului Globus la deschiderea oficială a noului sezon. Elefanţii, focile, leii, caii şi papagalii au făcut deliciul prichindeilor, timp două ore cât au durat reprezentaţiile. Premierea a fost la ora 18.30, dar a fost difuzat şi un spectacol înainte, la ora 15.00. Showul a început în forţă, cu „Globul morţii“. Patru motociclişti au turat motoarele la 80 de kilometri la oră într-o sferă de oţel cu diametrul de numai patru metri. „Mami, o să se izbească unul într-altul. Ce nebuniee“, striga un băieţel din primul rând, care se uita printre degete la spectacol. Au urmat câteva numere de umor, care au mai destins atmosfera şi le-au tăiat emoţiile micuţilor.

Papagali pe bicicletă

Spre sfârşitul primei părţi a spectacolului a urmat un număr impresionant de echilibristică, în care acrobaţii au format piramide de trei persoane. Apoi au intrat papagalii pe scenă. Patru păsări viu colorate, înalnte de aproape jumătate de metru, au făcut sala să izbucnească în ropote de aplauze. Rio a jucat baschet cu ciocul la un coş în miniatură, Brasil a făcut câteva ture de bicicletă, iar Kiwi s-a prefăcut că a murit, stând nemişcat câteva secunde bune. La sfârşit, păsările i-au salutat pe spectatori. Doar în engleză, nu ştiau româneşte prea bine. Începutul celei de-a doua părţi a fost momentul maxim al spectacolului. Atunci au intrat felinele: un leu şi trei leoaice au păşit în mijlocul scenei, lăsându-i fără grai pe copii. Deşi la început făcea nazuri, „regele junglei“ a făcut cel mai frumos număr din tot spectacolul: a parcurs pe două frânghii o distanţă de aproximativ trei metri. Spectacolul a fost încheiat de foci şi domnul elefant.

Ţiriac Jr. şi copiii, la show

Printre spectatori s-au aflat şi vedete: la reprezentaţia de la ora 15.00 au fost prezenţi Ion Ion Ţiriac împreună cu soţia sa, Ileana, copii. La show-ul de la 18.30 au fost prinţul Paul şi prnţesa Lia.

„Spre surprinderea noastră, vine foarte multă lume la circ. Am dat drumul de la mijlocul lui octombrie, dar deschiderea oficială a fost ieri. Vom avea reprezentaţia aceasta până în februarie. Preţul biletelor variază între 35 şi 70 de lei, iar copiii mai mici de patru ani intră gratis“, a explicat Cornelia Popescu, purtătorul de cuvânt al circului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite