Funcţionari bancari, acuzaţi de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi procurori şi poliţişti au efectuat, ieri, 17 percheziţii în Capitală şi judeteţe limitrofe. Au fost vizate 18 persoane acuzate de spălare de bani şi evaziune fiscală de aproximativ 500.000 de euro.

Printre acuzaţi se numără şi doi funcţionari bancari care urmează să fie cercetaţi pentru complicitate în acest dosar.

"S-a reţinut că cei doi au luat la cunoştinţă despre existenţa prezentei cauze penale în urma unei adrese trimise de organul de urmărire penală la instituţia bancară, iar pentru a îngreuna urmărirea penală, au contactat una din persoanele cercetate şi au încunoştiinţat-o despre existenţa şi stadiul cercetărilor", au precizat procurorii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de 18 persoane, administratori sau angajaţi ai unor societăţi comerciale, acuzaţi de asemenea şi de spălare de bani, refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu în scopul împiedicării verificărilor fiscale, transmitere fictivă a părţilor sociale în scopul îngreunării sau sustragerii de la urmărirea penală sau favorizarea infractorului.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite