Cel mai mare festival de muzică dance, pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Creamfields", unul dintre cele mai cunoscute evenimente de muzică electronică şi dance din lume, are loc astăzi pentru prima dată în România, la Mangalia. Festivalul va dura 15 ore

"Creamfields", unul dintre cele mai cunoscute evenimente de muzică electronică şi dance din lume, are loc astăzi pentru prima dată în România, la Mangalia.

Festivalul va dura 15 ore şi se va desfăşura simultan pe trei scene alăturate, amplasate pe plaja dintre staţiunile Saturn şi Venus. Aici vor mixa 28 de DJ, dintre care 14 de talie internaţională.

Ferry Corsten, unul dintre cei mai importanţi DJ care vor participa la festival, va oferi publicului un spectacol special de "visuals", acesta fiind însoţit la Creamfields România 2008 de VJ-ul său personal.

Începând cu ora 15.00, participanţii la festival vor primi la intrare un semn distinctiv care le va permite, până la ora 21.00, intrarea şi ieşirea liberă în spaţiul festivalului.

Creamfields reprezintă varianta în aer liber a evenimentelor desfăşurate în întreaga lume sub emblema "Cream" şi este organizatorul a peste 300 de concerte anual.

Festivalul aniversează în 2008 zece ani de existenţă, fiind organizat în 13 ţări de pe trei continente.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite