Accident grav pe centura Capitalei: O mașină a luat foc, după ce s-a izbit de un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc pe centura Capitalei, în dreptul comunei Domnești,în această dimineață, în jurul orei 8.30. În incident au fost implicate un camion și două mașini, dintre care una a fost grav avariată și a luat foc. Două persoane rănite au fost preluate de un echipaj SMURD.

Două mașini și un camion au fost implicate într-un accident grav, din care au rezultat două victime. Evenimentul a avut loc pe centura Capialei, în dreptul comunei Domnești, în jurul orei 8.30, a declarat Claudia Burdan, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean al Poliției Ilfov.

Autoturismul marca Dacia Logan s-a izbit de un camion care staționa pe marginea centurii, după care mașina a fost propulsată pe contrasens, pe unde circula un autovehicul marca Land Rover. Dacia a fost grav avariată și a luat foc, însă alți șoferi care se aflau în trecere au reușit să stingă incendiul.

Două persoane au fost rănite, însă erau conștiente și cooperante, a informat Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU. La locul accindetului au ajuns două echipaje ISU și unul SMURD, iar cel din urmă a preluat victimele și le-a transportat la spital.

În acest moment, centura Capitalei este blocată pe un singur sens de mers, respectiv Bragadiru-Chiajna. Sensul este închis de la ora 8.30.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite