40.000 de euro, poşetă de vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suma a fost plătită la licitaţia din cadrul Balului de Caritate de Halloween, organizat în Bucureşti Ediţia de anul acesta a balului organizat de Asociaţia "Ovidiu Rom", fondată de

Suma a fost plătită la licitaţia din cadrul Balului de Caritate de Halloween, organizat în Bucureşti

Ediţia de anul acesta a balului organizat de Asociaţia "Ovidiu Rom", fondată de Leslie Hawke, a adunat la Palatul Parlamentului sute de personalităţi din sfera artistică, politică şi a afacerilor. Scopul acestui eveniment a fost, ca în fiecare an, strângerea de fonduri pentru programul derulat de asociaţie, "Fiecare Copil în Şcoală".

Licitaţia cu strigare a fost cel mai palpitant moment. Dinu Patriciu a cumpărat poşeta de piton donată de actriţa Uma Thurman, cu 40.000 de euro, iar colierul Angelinei Jolie a fost adjudecat de un alt om de afaceri cu 20.000 de euro. Două nopţi la Hotelul Carol din Capitală, unde a fost cazată Beyonce, au fost licitate şi adjudecate de actorul Ethan Hawke prin mama sa, Leslie, cu 2.500 de euro, iar parfumul No. 1 Diam, cel mai scump din lume, ambalat într-o sticlă lucrată manual şi decorat cu un diamant, a fost cumpărat cu 7.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite