Încă un elev bătut în curtea şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 15 ani, elev al şcolii Generale 192 din Capitală, a fost bătut, miercuri, de un coleg mai mic şi de tatăl acestuia, chiar în curtea unităţii de învăţământ.

Un băiat în vârstă de 15 ani, elev al şcolii Generale 192 din Capitală, a fost bătut, miercuri, de un coleg mai mic şi de tatăl acestuia, chiar în curtea unităţii de învăţământ. Martorii susţin că întreaga scenă a fost văzută de către un agent de pază al şcolii care a alertat imediat poliţia. Aceiaşi martori spun că la faţa locului au venit lucrătorii Secţiei 5 Poliţie, care au luat declaraţii celor implicaţi în scandal.

Portivit unui comunicat remis ziarului nostru de către Poliţia Capitalei, altercaţia s-a produs miercuri în jurul orei 14.00. Poliţiştii veniţi la locul faptei au identificat un bărbat de 36 de ani din Bucureşti care a declarat că fratele său, în vârstă de 15 ani, elev al unităţii de învăţământ, a avut o altercaţie cu un coleg în vârstă de 11 ani. Bărbatul a mai spus că fratele său a fost lovit cu palma peste cap de către tatăl minorului de 11 ani.

Scandalul a continuat însă în apropierea casei agresorului în cartierul Bucureştii Noi, unde 20 de persoane, unele cunoscute cu antecedente penale, membrii ai celor două familii se loveau cu pumnii şi picioarele. Răfuiala s-a terminat la secţia de poliţie unde cei implicaţi au depus plângeri, iar 7 bărbaţi au fost amendaţi. Cercetările sunt continuate cu cei în cauză în stare de libertate, pentru lovire şi alte violenţe.

Altercaţia de la Şcoala 192 nu este însă una singulară. Marţi, o minoră în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a a Grupului Şcolar Economic Administrativ "Mircea Vulcănescu" a fost bătută de alte 6 fete, dintre care două îi sunt colege, chiar în incinta unităţii de învăţământ. Fata a fost transportată la Spitalul de copii "Marie Curie", unde a primit îngrijiri medicale. În urmă cu o lună, o altă elevă de la Şcoala 156 din Bucureşti, a fost bătută de trei fete de la Colegiul "Elena Cuza".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite