Educatoarea Sexy va afla azi dacă va fi eliberată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii vor decide, azi, dacă o vor elibera pe Claudia Chirilă, educatoarea cercetată pentru furturi din locuinţe. Tânăra şi-a recunoscut faptele.

Claudia este acuzată că, alături de iubitul ei, Marian Popa, a spart mai multe case din capitală. Tânăra a a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, la 25 august, fiind acuzată că ar fi participat, alături de iubitul său, Ionuţ Popa (23 de ani), la mai multe spargeri de locuinţe. Ea era educatoare de doi ani la Grădiniţa 94 din Capitală, iar la 17 august 2011, a fost prinsă, alături de Ionuţ, când pregăteau să dea o spargere în cartierul Militari.
Citeşte aici mai multe despre educatoarea sexy: FOTO Sexy-educatoarea hoaţă: „ Îmi pare nespus de rău că am comis aceste fapte"

Vezi AICI mai multe fotografii cu educatoarea sexy


Iniţial, judecătorii au decis doar arestarea preventivă al lui Ionuţ Popa, care mai ajunsese după gratii de opt ori în trecut pentru diverse furturi. Astăzi, Claudia a fost adusă în faţa magistraţilor şi a cerut clemenţa acestora după ce şi-a recunoscut faptele şi a precizat că regretă tot ceea ce a făcut. „Îmi pare nespus de rău că am comis aceste fapte", a spus tânăra.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite