De astăzi, încă două patinoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul dintre cele două locuri de distracţie este patinoarul în aer liber din sectorul 2, care se va deschide astăzi, de la ora 11.00, în Parcul Plumbuita, din cartierul Colentina. Patinoarul

Primul dintre cele două locuri de distracţie este patinoarul în aer liber din sectorul 2, care se va deschide astăzi, de la ora 11.00, în Parcul Plumbuita, din cartierul Colentina.

Patinoarul va dispune şi de o instalaţie de iluminat nocturn. Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, va inaugura patinoarul împreună cu Moş Crăciun, care îi va dărui edilului o pereche de patine pentru a-l iniţia în tainele acestui sport.

De asemenea, tot astăzi, la ora 13.00, va fi inaugurat şi „Kiseleff Ice Park“, al doilea patinoar amenajat din sectorul 1, după cel din parcul Bazilescu, deschis săptămâna trecută.

Patinoarul din Kiseleff are o suprafaţă de 600 mp şi este instalat cu ajutorul unui sistem modular cu tehnologie de ultimă generaţie.

„Kiseleff Ice Park“ va fi deschis publicului de luni până joi, între orele 10.00 şi 22.00, iar în weekend între orele 09.30 şi 23.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite