Procurorii care îl anchetează pe directorul OTV Doru Iuga sunt acuzaţi de avocaţii acestuia de homofobie şi discriminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii care instrumentează cazul în care directorul OTV Doru Iuga este cercetat sub acuzaţia de proxenetism şi prim-procurorul Parchetului Capitalei au fost recuzaţi ieri, fiind acuzaţi de discriminare şi homofobie.

Aceasta este prima mişcare a avocaţilor lui Doru Iuga în cazul în care acesta este cercetat în stare de arest. Procurorii au fost recuzaţi din cauza faptului că ar fi acţionat discriminatoriu, ţinând cont de faptul că directorul OTV este homosexual.

Avocaţii acestora cer ca Doru Iuga să fie anchetat separat pentru că, în ciuda faptului că ar fi homosexual, acesta nu face parte din gruparea infracţională investigată de procurori în dosarul de prostituţie masculină.

În urma percheziţiei informatice a computerului personal al directorului OTV, oamenii legii au găsit mai multe filmuleţe porno cu homosexuali.

Ancheta în cazul directorului OTV Doru Iuga şi a celorlalţi acuzaţi de proxenetism sau sex cu minori a fost finalizată, iar următorul pas a fost prezentarea materialului de urmărire penală a inculpaţilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite