Astăzi se donează sânge! Vezi unde poţi face asta în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Hematologie, Primăria Capitalei prin ASSMB şi Asociaţia React organizează marţi, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, la intrarea în Parcul Herăstrău un centru mobil de donare.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge,14 iunie, se va derula la nivel mondial sub sloganul "Mai mult sânge, mai multă viaţă".

În Bucureşti, evenimentul va fi organizat la intrarea în Parcul Herăstrău din Piaţa Charles de Gaulle unde organizatorii vor să deruleze mai multe acţiuni, printre care amplasarea unui Centru Mobil de Donare pe trotuarul din faţa staţiei de metrou situată în faţa intrării în parc din Piaţa Charles de Gaulle.

Formarea unei picături de sânge umană figurativă dintr-un grup de tineri, îmbrăcaţi în roşu care vor lansa baloane roşii inscripţionate cu sloganul "Mai mult sânge, mai multă viaţă" şi postarea unui benar cu acelaşi slogan în scuarul din Piaţa Charles de Gaulle sunt alte iniţiative, mai spun organizatorii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite