Pomană online pe vreme de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care nu-şi permit să-şi cumpere o bicicletă sau chiar un telefon mobil pot urmări zilnic site-urile specializate în donaţii, precum donatiionline.eu, lucrurigratis.ro sau daugratis.ro.

Sub sloganul „Reacţionează, reciclează, refoloseşte”, pe site-ul donatiionline.eu găseşte tot felul de lucruri. Poţi chiar să-ţi mobilezi casa, dacă urmăreşti ofertele cu mobilă. „Aş dori să donez un colţar de sufragerie. Are un an de zile vechime. Este din combinaţie stofă cu piele ecologică, culoare maro. Trebuie schimbate roţile de la pat căci este extensibil, în rest este în bună stare. Nu se asigură transport. Se poate ridica din Sectorul 4 Bucureşti”, este mesajul postat de Lawrence. Pe acelaşi site se găsesc şi anunţuri umanitare şi tot aici îţi poţi posta dorinţele în materie de ce vrei să primeşti.

Pe site-ul lucrurigratis.ro oferta este mai mult decât variată, de la peştişori de acvariu la tricouri, cărţi şi reviste sau chiar produse electronice. La fel ca şi pe alte site-uri de donaţii, trebuie să fii foarte vigilent, altfel oricând îţi poate sufla cineva mai harnic oferta.

Şi pe daugratis.ro poţi găsi ce n-ai visat. În afară de produse, pe acest site sunt oferite şi servicii, cum ar fi cele de amenajări interioare sau de reparaţii calculatoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite