Bucureşti: Se dă startul la distracţie în Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe durata verii, mai multe parcuri din Capitală vor lua locul sălilor de spectacol şi îi vor ademeni pe bucureşteni să se relaxeze şi să se distreze în aer liber, în cadrul manifestării „Bucureşti-cartier de vară”. 

Pentru bucureştenii care nu au plecat încă în concediu, dar şi pentru cei care îşi vor petrece vara în oraş, reprezentanţii Primăriei Capitalei au pregătit un program de vacanţă special.

Între 17 iulie şi 20 septembrie, timp de 10 săptămâni, iubitorii de cultură sunt invitaţi, de vineri până duminică, la o plimbare de seară presărată cu spectacole de teatru, manifestări de cultură urbană, concerte, dans şi multă voie bună, găzduite de parcurile Bazilescu, Naţional, Titanii şi Sebastian.

În fiecare week-end, începând cu ora 10.00 şi până seara, vă aşteaptă momente de relaxare şi divertisment. Fie că preferaţi creaţiile pentru copii, comedia dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, zeci de artişti vă vor oferi montări de succes. Reprezentaţiile vor fi susţinute de actorii teatrelor profesioniste din Bucureşti (Bulandra, Nottara, Mic, Evreiesc, Ion Creangă, Excelsior, Ţăndărică, Opera Comică, Constantin Tănase, Masca şi Metropolis), de trupe independente (D`Aya, Spiriduşii Poveştilor, Teatrul de Magie Andrei Teaşcă, Pur Anima ş.a.), de studenţii UNATC şi de elevii Şcolii de Artă Bucureşti.

Dacă nu e teatru, e muzică

Melomanii au motive de bucurie. Oraşul va răsuna de muzică pentru toate gusturile: jazz cu A.G. Weinberger, cântecele Bucureştiului de altădată cu Silviu Biriş, partituri de operă cu soprana Anca Pârlog, muzică medievală cu „Truverii”.

De asemenea, Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti va aduce în prim plan proiectul KARTIER. Manifestarea are ca scop promovarea culturii urbane, sub toate formele ei, de la muzică (rap, electro, rock, folk), la dans (street, break dance) sau la sporturi extreme (rolling, skateing, biking).

„Bucureşti-cartier de vară” este organizat la iniţiativa Primăriei Capitalei, prin centrul ArCuB, în parteneriat cu primăriile sectoarelor 1, 2, 3 şi 5.

Programul evenimentului este disponibil pe site-ul nostru: www.arcub.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite