Bucureşti: O grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea formată din zece bucureşteni, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, suspectată de trafic cu heroină, haşiş, cannabis şi medicamente cu conţinut stupefiant, a fost destructurată de poliţiştii antidrog.

Potrivit Centrului de Informare şi Relaţii Publice al IGPR, şase dintre cei în cauză au fost reţinuţi şi conduşi pentru cercetări la sediul DIICOT, joi, în urma a tot atâtea percheziţii domiciliare. Procurorul urmează să se pronunţe referitor la emiterea ordonanţelor de reţinere şi efectuarea demersurilor necesare la Tribunalul Bucureşti pentru luarea măsurilor preventive.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări aproximativ 400 gr. de haşiş, 5 grame de heroină, 6 grame de cannabis, zece comprimate de metadonă, 12 comprimate de tramadol, patru grame de suboxonă, sumele de 4.000 euro şi 300 lei despre care se deţin date că provin din traficul de droguri, opt telefoane mobile şi opt cartele SIM, precum şi diferite materiale folosite la ambalarea şi consumul drogurilor.

Celelalte patru persoane au fost reţinute, în lunile septembrie şi octombrie, în urma unor operaţiuni ale poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog.

Cei în cauză sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite