Descinderi în Bucureşti şi Ilfov: 11 reţinuţi printre care şi un cap al Clanului Sadoveanu, căutat internaţional pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Ilfov au organizat în această dimineaţă o serie de percheziţii în judeţ. Au fost reţinuţi 11 hoţi de locuinţe şi tâlhării. Printre aceştia, şi Cupăr Mincă, şef al Clanului Sadovean, căutat internaţional pentru înşelăciune de mai bine de o lună.

UPDATE, ora 8.35: Conform ultimelor informaţii, cei 200 de oameni ai legii care au participat la acţiunea ce a avut loc în această dimineaţă au capturat 11 persoane învinuite pentru 15 fapte de furt şi înşelăciune. Descinderile şi percheziţiile au avut loc în Baloteşti, Periş dar şi în Bucureşti. Unul dintre reţinuţ, Cupăr Mincă, este urmărit internaţional şi face parte din clanul Sadovenilor. Suspecţii sunt audiaţi în momentul de faţă la Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Mai multe echipaje de poliţie şi mascaţi au plecat dis de dimineaţă prin judeţ pentru a da de urma unor persoane suspectate de furt. Localităţile unde poliţiştii au descins au fost Otopeni, Periş şi Baloteşti. Din primele informaţii oamenii legii au prins deja 10 persoane.

Mai citeşte şi: Clanul vrăjitoarei Sidonia: de la magie la tâlhărie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite