Început de an universitar cu festival de film, competiţii sportive şi concert Guess Who la Universitatea Lumina din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă studenţii celorlalte universităţi au trebuit să suporte discursurile prea lungi ale profesorilor, în prima zi de universitate, cei de la instituţia particular Lumina sărbătoresc întoarcerea în amfiteatre cu un festival de film documentar, concerte, ateliere şi competiţii sportive.

Până pe 7 octombrie, în afară de orele de curs, studenţii Universităţii “Lumina” din Capitală vor avea parte de mai multe evenimente de creaţie. Aceştia vor putea participa la lansarea clubului sportive, la concertul Guess Who şi la workshopul organizat de HP – “Cloud Computing & HPC - Soluțiile IT ale viitorului”.
În plus, tinerii vor putea să spună sare şi piper în activităţile de la şcoală, aplicând la concursul “Butoiul cu idei geniale”, unde pot propune proiecte ce se vor desfăşura ulterior în universitate.

Mâine, studenţii vor putea să le pună întrebări mai multor campioni sportive, printre care Sanda Toma Uricheanu (Canotaj), Birtalan Ștefan (Handbal) și George Boroi (Clubul Sportiv Militar Steaua).

Concertul Guess Who va concerta joi, de la ora 14.00. Iar vinery, studenţii vor putea participa la un curs inaugural susținut de Maurizio Vernassa, Rectorul Universității din Pisa, Italia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite