Pasionaţii de modă pot să urmeze cursuri în Bucureşti şi Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să facă o carieră în domeniul modei se pot specializa în domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising,  product/ brand management, jurnalism de modă sau design. Pasionaţii se pot înscrie la cursurile artcademy®, organizate de CODECS şi L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris.

Pentru mai multe detalii legate de înscriere puteţi obţine la telefon 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail office@artcademy.ro. Cursurile vor fi structurate pe două etape - Fundamentals of Fashion  (primul nivel) și Fashion Marketing and Design (al doilea nivel).

Cursurile au o durată de un an academic şi se finalizează cu o săptămână de studii şi practică la Paris. Curricula este axată pe studii de caz, iar cursurile sunt ţinute de lectori francezi cu experienţă practică.

„Industria modei nu înseamnă doar design și prezentări de moda, ci reprezintă un  business care poate fi rentabil dacă oamenii implicați au cunoștințele specifice de fashion marketing, merchandising, vânzări, buying, etc. În contextul economic actual, dacă ne dorim să rămânem competitivi pe această piață, apariția brandurilor de modă românești este primul pas spre o normalizare a pieței de modă din România”, a explicat Anca Bartha, Director Fashion Business School artcademy.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite