Bucureşti: La cumpărături, în cel mai mare mall din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 250 de magazine ale AFI Palace Cotroceni Mega Fun şi-au deschis uşile pentru bucureşteni. Cum era de aşteptat, mall-ul a fost plin chiar din prima zi, oamenii înghesuindu-se să vadă ce le oferă cel mai mare centru comercial.

Imensul mall este amplasat pe o suprafaţă construită de 215.000 de metri pătraţi, la intersecţia Bulevardelor Vasile Milea şi Timişoara.

În interior sunt amenajate 250 de magazine, un hipermarket Real care este deschis 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână şi 20 de săli de cinema.

ÎMBULZEALĂ. Nebunie la mall-ul din Cotroceni

WEEKEND. Buluceală la noul mall

INAUGURARE. Mâine se deschide cel mai mare mall din România

PRIMA ZI. Cel mai mare mall din România, deschis pe jumătate

INOVAŢIE. Cel mai mare cinema 3D, la mallul Cotroceni

Pentru distracţie, vizitatorii au la dispoziţie o pistă de karting, două cazinouri şi un patinoar de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, care este deschis tot timpul anului. Nu trebuie negliajt faptul că, peste o lună, bucureştenii vor putea viziona aici filme în primul cinematograf 3D IMAX din România.

De asemenea, mall-ul mai pune la dispoziţia vizitatorilor şi spaţii dedicate copiilor, ca de exemplu un lac artificial cu bărcuţe electrice, un teren de joacă, o pistă de role şi un trenuleţ numai bun de plimbare. Alte atracţii la AFI Palace Cotroceni sunt prima arenă de laser tag din ţară, bowling şi snooker, un spaţiu dedicat expoziţiilor permanente şi un loc unde se poate fuma narghilea.

Înghesuială în prima zi
Astăzi, la ora 12.00, mall-ul era plin de oameni, iar în hypermarketul Real, oamenii se înghesuiau să facă cumpărături. „Arhitectura este unică, dar în general sunt aceleaşi magazine ca în celelalte mall-uri.O idee foarte bună mi se pare patinoarul“, a spus Delia Dogaru, în vârstă de 20 de ani.

„E frumos mall-ul, dar e greu deoarece nu am cu ce să ajung aici. Eu vin din Sălăjani şi am schimbat patru mijloace de transport . Nu au băgat şi ei un maxi-taxi“, a spus Ioana Condoiu, în vârstă de 60 de ani, care îşi făcuse cumpărăturile în hipermarketul Real.

Târg de dulciuri la mall
Târgul de dulciuri şi ceai, organizat în spaţiul expoziţional de la AFI Palace Cotroceni, de la etajul 1, în aripa Vasile Milea a clădirii, va începe, potrivit organizatoarei Antoanela Vasilescu, la data de 1 noiembrie.

Iubitorii dulciurilor vor putea vizita târgul până la data de 15 noiembrie. De asemenea, vizitatorii vor putea degusta diverse sortimente de dulciuri care nu se găsesc în hipermarketuri, dar şi vanilie, ciocolată, caramel, marţipan şi ceaiuri fructate şi aromate.

La fiecare sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, aici vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, între orele 12.00 şi 17.00.

Cum ajungi la mall
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public- metrou, autobuz şi tramvai. Staţia de metrou cea mai apropiată este Politehnica, iar autobuzele şi troleibuzele care au staţie chiar în faţa mall-ului sunt 137, 93 şi 71. Liniile de tramvai 8, 25 şi 47 trec de asemenea, prin zonă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite