Fii detectiv la Hanul lui Manuc. Crimă la cină, un nou concept de distracţie în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îţi plac filmele poliţiste sau pur şi simplu, consideri că Sherlock Holmes ţi-a fost un bun profesor, atunci eşti invitat să rezolvi o crimă regizată pentru tine în această seară la Hanul lui Manuc.

De la 19.30, la Hanul lui Manuc, va avea loc o crimă. Nu alertaţi încă poliţia, nu chemaţi procurorii. Tot ce trebuie să faceţi este să savuraţi un meniu special la Hanul lui Manuc, să vă relaxaţi şi să vă gândiţi temeinic cine ar putea fi criminalul.

Conceptul de “Crimă la cină” este nou în România. Amatorii de mister nu trebuie decât să plătească un bilet care costă între 210 şi 230 de lei, la care puteţi avea reducere de 20 de lei dacă veniţi costumaţi după moda interbelică.

Scenariul misterului sună cam aşa: “Chantal Vernescu, răsfăţata divă a Bucureştilor, oferă, cu ocazia zilei sale de naştere, o petrecere ca la Paris. Muzică feerica, dans ca la carte şi un meniu sofisticat, toate se întâmplă la Hanul Manuc, în centrul Capitalei. Prietenii, familia şi angajaţii s-au reunit pentru a o sărbători pe marea cântăreaţă. Toţi par a se distra de minune, dar cineva a venit la petrecere cu gânduri mârşave. Cineva vrea să curgă sânge, nu numai vin.”

În preţul biletului este inclus şi o cină cu un cocktail de întâmpinare, aperitiv, fel principal şi desert. Pentru a face rezervări, puteţi suna la 0734 745 728 sau 0752 506 868 sau contact@crimalacina.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite