Scandal în scara blocului. Un medic este acuzat că şi-ar fi lovit cu lopata vecinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conflict mocnit de mai bine de cinci ani a pus poliţia pe drumuri aseară. Chirurgul Liviu Crăescu, care are cabinetul la parterul unei clădiri de pe strada Petru Rareş, este acuzat că şi-ar fi lovit cu lopata vecinul. Victima susţine că vecinul său face operaţii ilegal şi că ar fi fost bătut pentru că făcea fotografii, încercând să demonstreze acest lucru.

Chirurgul Liviu Crăescu susţine că acuzaţiile aduse cu privire la cabinetului său sunt false, cu atât mai mult cu cât conflictul dintre el şi vecinul său are legătură cu imobilul pe care acesta l-ar fi cumpărat în urmă cu şase ani. «Ei încearcă să mă scoată din casă, de fapt. Eu am cumpărat apartamentul cu patru camere de la parter în rate în urmă cu şase ani. Acum avem un proces pe rol prin care fostul proprietar Iancu Vilson vrea să primească înapoi curtea prin care eu am intrare în casă, spunând că de fapt aceasta nu ar fi vândut-o. El locuieşte la etajul unu şi are intrare separată şi acum vrea şi curtea respectivă», explică medicul de unde a pornit totul.

Potrivit informaţiilor poliţiei, presupusa victimă ar fi refuzat iniţial să meargă la spital. «Colegii noştri au convins victima să meargă la spital, după ce iniţial refuzase. Conflictul ar fi avut ca motiv clădirea unde locuiesc, respectiv unde are medicul clinica de chirurgie. Până în acest moment, nu a fost depusă nicio plângere. Colegii care au mers la faţa locului au povestit că victima ar fi fost şi sub influenţa alcoolului, dar informaţii exacte vom avea în momentul în care se va depune o plângere», a explicat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Cât despre acuzaţiile aduse de victimă referitor la ilegalitatea cabinetului, medicul ripostează. «Toate documentele pe care le am sunt în regulă. Am autorizaţii şi permis de practică şi pot demonstra asta oricând. Iar când Iancu Vilson spune că l-aş fi bătut, eu eram într-o operaţie. Am pacientă care poate confirma», explică acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite