Concurs de maidanezi în Parcul Tei: se premiază cel mai frumos îmbrăcat, cel mai coafat şi cel mai înţelept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai frumos maidanez,  cel mai interesant îmbrăcat şi coafat sau cel mai înţelept – sunt doar o parte a probelor la care vor participa căţeii înscrişi în concursul „Frumuseţea prietenului meu patruped”, organizat de Primăria Sectorului 2 - sâmbătă, 17 septembrie, ora 10.30, în parcul Tei.

Cea de-a şaptea ediţie a acestei întreceri a prilejuit nu numai întâlnirea celor mai speciali şi iubiţi căţei, dar a fost şi un bun prilej pentru stăpânii de patrupede de a câştiga cantităţi deosebite de hrană pentru căţei şi alte cadouri specifice micilor patrupede.

În locul amenajat pentru animalele de companie din parcul Tei, se vor desfăşura concursurile care s-au adresat iubitorilor de animale, fiind dotate cu premii substanţiale.

Concurs canin la care au fost invitaţi să participe proprietarii de câini comunitari, concurs desfăşurat pe următoarele secţiuni:
-         „Cel mai tânăr proprietar”,
-          „Cel mai mic căţel” (talie),
-          „Înţeleptul”
-         „Vreau să fiu vedetă!”
         De asemenea, în cadrul concursului canin, mai avut loc demonstraţii de dresaj, de coafură şi parada modei, la care vor fi invitaţi să participe cât mai mulţi posesori de animale. 

         Juriul va fi format din primarul Neculai Onţanu, alături de care se vor afla actorii Monica Davidescu, Tamara Buciuceanu Botez, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, precum şi un reprezentant al Fundaţiei Vier Photen, Kuki Bărbuceanu.

         Pentru fiecare câştigător al secţiunilor menţionate, Primăria Sectorului 2 va pregăti diplome de participare şi cadouri substanţiale, necesare pentru îngrijirea animalului şi pentru a veni în sprijinul celor care au posibilităţi mai reduse de a le oferi dragostea şi suportul lor material necondiţionat.
                 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite