Un colindător din Bacău a fost împuşcat în Bucureşti! Poliţia caută în continuare pistolarul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care colinda în sectorul 5 a fost rănit în picior. Martorii susţin că au auzit o împuşcătură. Victima refuză să depună plângere la poliţie. Poliţiştii caută însă în continuare eventualul pistolar care l-ar fi putut împuşca cu bile de cauciuc pe tânărul colindător.

Poliţia este în alertă după ce un colindător a fost rănit în apropierea Casei Poporului, în plină stradă. Conform martorilor, victima făcea parte dintr-un grup mai mare, din Bacău, ce colinda pe Bulevardul Libertăţii.
La un moment dat, unul dintre tineri, cel costumat în urs, a simţit o durere la coapsa dreaptă.

Victima a sunat la ambulanţă

„Ion H. a apelat Serviciul 112 şi a solicitat prezenţa unei ambulanţe, motivând faptul că s-a speriat, fără să poată explica cu certitudine dacă a auzit un zgomot specific armelor de foc“, a declarat comisar şef Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
Poliţiştii de la Secţia 17 au intrat în alertă şi au declanşat cercetările în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor susţin că au fost verificate bazele de date cu cei care locuiesc în zonă şi deţin legal arme şi muniţie.

Caută agresorul din uşă în uşă

„I-am identificat pe cei care posedă arme, am mers din uşă în uşă, dar majoritatea nici nu se aflau acasă la acea oră. Iar cei care au fost găsiţi sunt persoane onorabile, nu persoane recalcitrante“, susţine unul dintre cei care a făcut cercetarea la faţa locului.
De altfel, nici victima nu ştie prea bine ce i s-a întâmplat. Avea o escoriaţie la picior pe care medicii de pe ambulanţă au aplicat un simplu plasture. Interesant este că pantalonii nu au fost rupţi. Totuşi, o femeie susţine cu tărie că ea a auzit o împuşcătură.

O trecătoare, martorul incidentului

„Femeia respectivă susţine că a auzit clar o împuşcătură de la unul dintre balcoanele blocului, dar nu ştie exact de unde. Luăm însă în calcul şi faptul că cei trei colindători băteau în cele două tobe pe care le aveau la ei, iar al treilea avea clopoţei. Este posibil ca femeia să nu fi auzit bine“, au mai spus poliţiştii. Între timp, tânărul a refuzat să îşi scoată certificate medico-legal şi nici nu a depus plângere la Poliţie. Anchetatorii nu au exclus ipoteza ca un pistolar nervos să îl fi împuşcat pe tânărul colindător.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite