Se caută voluntari pentru tabere de cartier, în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub egida ,,Cum să petreci o vacanţă de neuitat”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizeazăm în perioada 21 mai - 20 iunie, o campanie de promovare şi atragere voluntari, în cadrul proiectului ,,Tabere de dezvoltare personală - Tabere de cartier”.

Se caută elevi care urmeză cursurile claselor a VII-a, a IX-a sau a X-a, în şcolile şi liceele din  sectorul 6. Persoanele selecţionate se vor organiza în echipe de tineri şi coordonatori de proiect pentru a susţine 45 de minute de prezentare în următoarele şcoli şi licee de pe raza sectorului 6: Şcoala nr. 117, Şcoala nr. 157, Şcoala nr.163, Şcoala nr.168, Liceul ,,Tudor Vladimirescu”, Liceul ,,Grigore Moisil” şi Liceul ,,Marin Preda”.

Noii voluntari incluşi în proiect vor beneficia de un curs de formare având ca subiecte drepturile copilului, animaţia socială, animatorul social şi activităţile specifice de animaţie, pentru a alcătui echipe de animaţie care să susţină activităţile taberelor de cartier din perioada 25 iunie-8 iulie, ai căror beneficiari sunt copii din clasele primare.

Proiectul are ca scop includerea copiilor defavorizaţi, care nu au posibilitatea de a merge în tabere la mare sau la munte, într-un program de educaţie non-formală şi de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanţei de vară.

Proiectul “Tabere de cartier” a fost iniţiat în urmă cu trei ani cu ajutorul unui grup de voluntari Scout din Franţa înregistrând un real succes printre copiii şi părinţii din sectorul 6. În cadrul ediţiilor anterioare s-au organizat scenete, jocuri, concursuri, ştafete, ateliere creative şi alte acţiuni ludice, cu scopul de a îmbunătăţi aptitudinile de exprimare şi de socializare ale micilor beneficiari.

Cei interesaţi pot scrie la adresa de e-mail gbranamaria@yahoo.com sau pot suna la numărul de telefon 0727.466.398.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite