Cine-şi aruncă frigiderul vechi câştigă un premiu. Campanie amplă de colectare a deşeurilor în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6, partener al Asociaţiei Române pentru Reciclare Rorec, relansează începând cu 1 octombrie, o campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţenii din acest sector al Capitalei. Sâmbătă, 1 octombrie, împreună cu Analis Selis şi trupa sa, Primăria Sectorului 6 şi Asociaţia RoRec invită locuitorii Sectorului 6 la o lansare specială.

După realizarea unei acţiuni punctuale de o zi, în data de 2 iulie, în care s-au colectat circa 6000 kg DEEE, edilii sectorului 6 lansează sâmbătă, 1 octombrie, o campanie de lungă durată. Analia Selis, ambasador RoRec susţine lansarea acestui proiect. Pe durata a 4 săptămâni, începând cu week-endul din 1 octombrie, cetăţenii din Sectorul 6 vor fi asistaţi la debarasarea de deşeuri electrice din locuinţele lor în zone delimitate cu Primăria, conform unui program anunţat săptămânal.


În fiecare zi de sâmbătă (1, 8, 15 şi 22 octombrie), în zona activă pentru colectare, vor funcţiona puncte fixe de colectare, unde cetaţenii îşi pot aduce deşeurile, iar echipajele mobile vor prelua GRATUIT de la  domicilii, pe bază de comandă telefonică în call center,  aparatura grea sau voluminoasă.
Call-center-ul, ce va funcţiona permanent pe întreaga durată a proiectului, va oferi detalii despre acţiune şi va primi comenzile pentru preluarea gratuită de la domiciliu. Numerele de telefon disponibile de luni, 24 septembrie până sâmbătă, 22 octombrie, între orele 10-17 sunt:


Romtelecom:  021.311.70.99,
Vodafone: 072.081.16.40,
Orange: 074.735.63.12,
Cosmote: 076.854.75.75.


Toţi deponenţii din Sectorul 6, care participă la această campanie, vor primi un bilet de tombolă, cu drept de câştig pentru premiile puse în joc la extragerile organizate cu public în fiecare săptămână din campanie.


Mai jos găsiţi programul punctelor de colectare care vor funcţiona în luna octombrie, între orele 10.00-17.00, unde puteţi aduce echipamente electrice vechi sau defecte:

1 octombrie
Intersecţie str. 1 Mai (Compozitorilor) cu Str. Brasov - Vis-à-vis de Billa (Dr.Taberei)
Intersecţie b-dul Timişoara, cu str.Romancierilor – Pompieri
Bulevardul Ghencea nr 38, în faţă la Profi
Prelungirea Ghencea nr 32, în faţă la Profi
8 octombrie
Complex Apusului –parc
Str.Fabricii, lângă Şcoala 117
Metrou Politehnica
15 octombrie
Calea Giuleşti -podul Grant
Parc Crângaşi –intrarea dinspre metrou Crângaşi
Piaţa Giuleşti
22 octombrie
1.       Intersecţie str. 1 Mai (Compozitorilor) cu Str. Brasov - Vis-à-vis de Billa (Dr.Taberei)
2.       Complex Apusului –parc
3.       Parc Crângaşi –intrarea dinspre metrou Crângaşi


Tombolele ce vor determina câştigătorii premiilor oferite de Hotpoint vor avea loc în datele de 1, 8, 15, şi 24 octombrie.
Premiile sunt următoarele:
Tombola 1 octombrie – ora 19.00 – în timpul concertului Analia Selis&Friends din Parcul Moghioroş-  4 biciclete şi 10 seturi de cadouri promoţionale Hotpoint - pentru deponenţii din cadrul acţiunii de colectare din data de 1 octombrie.
Tombola 8 octombrie – ora 19.00 – Primăria Sectorului 6 -  4 biciclete şi 10 seturi de cadouri promoţionale Hotpoint - pentru deponenţii din cadrul acţiunii de colectare din data de 8 octombrie.
Tombola 15 octombrie – ora 19.00 – Primăria Sectorului 6 -  4 biciclete şi 10 seturi de cadouri promoţionale Hotpoint - pentru deponenţii din cadrul acţiunii de colectare din data de 15 octombrie.
Marea Tombolă a campaniei de colectare – 24 octombrie ora 12.00 – Primăria Sectorului 6
- cele 12 aparate electrocasnice Hotpoint Eco TECH - pentru toţi deponenţii din cadrul acţiunii de colectare din cele 4 săptămâni de campanie şi
- 10 seturi de cadouri promoţionale Hotpoint pentru deponenţii din cadrul acţiunii de colectare din data de 22 octombrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite