Surse din Poliţie: ucigaşul studentei japoneze avea discernământ în momentul comiterii crimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Nicolae, care le-a ucis pe japoneza Yurika Masuno şi alte două femei, avea discernământ la momentul comiterii crimelor şi a violurilor de care este acuzat, au stabilit medicii legişti în urma expertizei psihiatrice, potrivit unor surse din Poliţie.

Anchetatorii au dispus în cazul lui Vlad Nicolae (26 de ani) - arestat pentru uciderea japonezei Yurika Masumo şi a altor două femei - efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice. Totodată, au fost făcute expertize medico-legale în cazul victimelor lui Vlad Nicolae şi expertize medico-legale genetice asupra unor urme şi obiecte.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că în urma expertizei psihiatrice s-a stabilit că Vlad Nicolae avea discernământ când le-a ucis pe cele trei femei şi când a violat şi tâlhărit alte persoane. Totodată, probe ADN aparţinând lui Nicolae Vlad au fost găsite pe mâna stângă şi pe hanoracul purtat de japoneză.

În faţa anchetatorilor, Vlad Nicolae a negat că ar fi implicat în comiterea unor fapte sau a refuzat să facă de declaraţii vizând alte fapte de care este acuzat.

În 15 august, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o pe japoneza Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi. Astfel, Vlad Nicolae a urcat împreună cu tânăra într-un taxi, cei doi coborând după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Vlad Nicolae şi tânăra au fost observaţi în acel loc de către şoferul taxiului după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Două zile mai târziu, în 17 august, în locul respectiv a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă. La aproximativ 60-70 de metri distanţă a fost descoperită valiza victimei.

Vlad Nicolae a fost arestat preventiv în 19 august, acesta negând în faţa anchetatorilor că ar fi ucis-o pe japoneză

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite