Traversarea ilegală, boală cronică la români. Poliţiştii ies astăzi la vânătoare de pietoni teribilişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigada Rutieră a Capitalei organizeazã astăzi o acţiune pentru identificarea şi sancţionarea acelor pietoni care traversează neregulamentar drumul public.

Bucureştenii prinşi că traversează prin locuri nepermise vor fi amendaţi cu sume între 140 şi 210 lei, în urma unor controale care au loc timp de două săptămâni, poliţiştii atenţionând că aproximativ 70 la sută dintre accidentele în care au fost implicaţi pietoni se produc din vina acestora.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au precizat că poliţiştii nu vor fi deloc îngăduitori cu pietonii, pe care îi vor amenda ori de câte ori îi vor surprinde traversând neregulamentar.

Capitala are 17 "puncte negre" unde se produc cele mai multe accidente din cauza pietonilor care traversează neregulamentar, în primele şase luni ale anului au fost înregistrate în aceste locuri 165 de accidente grave, soldate cu 12 morţi, în 66 dintre acestea fiind implicaţi pietoni peste 61 de ani.

"Punctele negre" sunt stabilite în urma analizelor care se fac la începutul anului , fiind acele locuri în care în anul precedent au avut loc cel puţin trei accidente din cauza traversării neregulamentare a pietonilor.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite