FOTO Bătaie de joc, în felii subţiri: un bucureştean spune că a cumpărat salam de Sibiu cu sârmă în el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pensionar din Bucureşti susţine că a găsit o bucată de metal de 26 de milimetri într-un salam de Sibiu, cumpărat din hypermarketul Billa, de pe Strada Barbu Văcărescu.

Mihai Antonovici, în vârstă de 62 de ani, a venit în această dimineaţă la redacţia ziarului "Adevărul" pentru a sesiza faptul că, în urma achiziţionării unui baton de salam de Sibiu, pe data de 15 septembrie, din hypermarketul Billa, a găsit o bucată de sârmă în el.

"Soţia mea s-a înţepat în bucata de metal, în momentul în care a încercat să mănânce. Am rămas stupefiat când am tras de capăt şi am văzut cât de mare este sârma. Am măsurat-o, are 26 de milimetri", susţine reclamantul.

image

Acesta mai spune că s-a adresat producătorului de mezeluri Angst, cel care comercializează acest tip de salam, însă nu a primit niciun răspuns.

Contactaţi de "Adevărul", reprezentanţii firmei au declarat însă că au luat la cunoştinţă de reclamaţie. "Nu cred că este adevărat, vorbim de un produs cu tradiţie din 1910. Reclamaţia domnului a fost însă înregistrată. Să se adreseze OPC. E greu de crezut că se putea întâmpla aşa ceva, dat fiind faptul că în procesul tehnologic avem şi detectoare de metale. Oricine putea introduce acel metal", a explicat Cristian Marin, reprezentant Angst.

Acesta susţine, deopotrivă, că o astfel de reclamaţie ar putea fi inventată doar pentru a obţine foloase materiale necuvenite de la reprezentant.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite