Căsătorii de probă, în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Cristian Popescu-Piedone, va da mâine curs solicitării unor tineri din sectorul 4, care doresc să îşi unească destinele „de probă”, fie şi numai pentru 24 de ore.

Astfel, în intervalul 16.00–17.00, în “altarul dragostei”, amenajat într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din sectorul 4, zeci de cupluri săgetate de Cupidon vor spune „Da”, Ofiţer al Stării Civile fiind chiar edilul Cristian Popescu-Piedone. 

Proaspeţii “însurăţei” vor trebui să treacă “proba de foc” a declaraţiilor de dragoste, pentru a putea intra în posesia Certificatului de Îndrăgostiţi.

Un număr de trei perechi de tineri din sectorul 4 au ales să-şi unească destinele chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Căsătoriile vor fi oficiate de primarul Cristian Popescu Piedone mâine în intervalul orar 13.00-14.00.

Proaspeţii însurăţei vor primi din partea primarului sectorului 4 certificate de îndrăgostiţi, care să le amintească de faptul că şi-au jurat credinţă de Ziua Îndrăgostiţilor, felicitări şi tradiţionala urare „Casă de piatră!”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite