20.000 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi de pe arterele din sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Romprest, prestatorul serviciului de deszăpezire din Sectorul 1, a colectat și transportat 18.000 de metri cubi de zăpadă în perioada 27-29 ianuarie.

De la încetarea ninsorii, Romprest a transportat și depozitat în zona de Nord a Bucureștiului, în spațiile prestabilite, peste 20.000 de metri cubi de zăpadă.

Zonele din care a fost ridicată zăpada sunt Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Magheru, Piața Universității, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviței și Calea Dorobanți.

Acțiunea de colectare a zăpezii de pe arterele Sectorului 1 a continuat și în cursul zilei de azi, pentru degajarea arterelor principale și secundare din această zonă administrativă.

În paralel, se continuă acțiunea de deszăpezire și împrăștiere a materialului anti-derapant atât solid, cât și lichid pe arterele secundare din Sectorul 1.

Pentru facilitarea acțiunii de deszăpezire, autoturismele parcate pe marginea străzilor sunt ridicate temporar până la curățarea carosabilului, iar cele parcate neregulamentar sunt ridicate și duse în Aleea Mateloţilor nr. 31-43. Utilajele Romprest sunt însoțite de un echipaj al Poliției Locale și un echipaj al firmei care se ocupă de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Sectorul 1. 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite